Om oss – Allerskog & Krantz

Allerskog & Krantz ger dig 30 års erfarenhet av stora och små byggprojekt. Vi har den kunskap som behövs då du vill bygga från grunden eller ändra om för att skapa ett boende som du kommer att trivas med. Vid renoveringar så är det så mycket som ska fungera och för att nå ett resultat som du är nöjd med så krävs det att processen planeras noggrant innan den kommer igång. Vårt jobb är att möta dina önskemål inom den budget som har lagts upp för projektet. Ditt jobb är att glädjas åt ditt nya hem, lokal eller tomt.

Renovering som du kan lita på

Idag hör man alltför ofta om människor som har lagt ned sina sparpengar på renovering av badrum eller andra delar av huset för att sedan inse att det inte gjorts på rätt sätt. Det här är ett mardrömsscenario som ingen ska behöva gå igenom. Då du anlitar oss för ditt bygg- och renoveringsprojekt så kan du lita på att vi jobbar enligt de krav och regler som gäller i Sverige. Detta betyder rent praktiskt att våra arbeten täcks av din försäkring om du någonsin skulle behöva det eftersom vi lever upp till den standard som gäller i Sverige. Vi tror på jobb som görs rätt från start där man ser ett sammanhang och inte slarvar för att minska på leveranstider.

Nytt som ser klassiskt ut

Om man inte har en 1700-talsgård så kan man alltid skapa en. Med dagens byggteknik så är det möjligt att ta fram hus som har design från den tidsepok som du gillar mest men som innefattar dagens moderniteter för ett bekvämt boende. Vi har erfarenheten som krävs för att bygga nytt som ser klassiskt ut och vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar även då du inte lyckas köpa en autentisk grosshandlarvilla.

Renovering i stor och liten skala

Du kanske inte behöver någon större renovering eller ett nybygge och då ska du kontakta oss för mindre projekt. Vi behöver inte riva upp hela ditt hus om det bara är en mindre del som ska fräschas till. Samtidigt är vi ärliga och skulle det vara så att vi upptäcker någon dold skada i ditt hem som behöver omedelbar åtgärd så kommer vi att hjälpa dig med bästa sättet att hantera detta på. På så vis kan du lita på att du får den kvalitet och omsorg som krävs för att skapa en behaglig och hälsosam livsmiljö.

Låt oss hjälpa dig designa den perfekta flytbryggan för nytta och nöje!